Tag Archives: pkdk"Dita e Pelikanit Kaçurrel” 
 
Shoqata për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA) në kuadër të implementimit të programit të Noe Conservation "Menaxhimi i Ligatinave dhe Mbrojtja e Pelikanit Kaçurrel në Pellgun e Mesdheut" feston bashkë me aktorë të tjerë në bashkëpunim të ngushtë dhe me autoritetet e Parkut Kombëtar Divjakë-Karavasta Ditën e Pelikanit Kaçurrel dhe Panairi i Produkteve Lokale në orën 10:00, datë 20 Maj 2017 në Parkun Kombëtar Divjakë-Karavasta. 

"Dita e Pelikanit Kaçurrel" realizohet për herë të tretë dhe tashmë është kthyer në një traditë festive të përvitshme. ...

full[home] 
  • TAGS
  • CATEGORIES

SEARCH


RECENT ENTRIES


MOST VISITED


ARCHIVE


CATEGORIES


RSS


RECENT COMMENTS

posted by Ildiko Benussi 01.03.18
posted by Ildiko Benussi 01.03.18
posted by Mindi Greenberg 06.04.17