Klea Medini

Oficere komunikimi dhe marrëdhënies me publikun

Klea ka përfunduar studimet e Masterit në Bioteknologji Mjedisore, në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës. Prej kohësh ajo ka qenë e përfshirë me organizata mjedisore, duke qënë e interesuar të rrisë ndërgjegjësimin për mbrojtjen dhe ruajtjen e natyrës, si për rehabilitimin e ekosistemeve. Aktualisht Klea është përgjegjëse e komunikimit, marrëdhënies me publikun dhe menaxhon rrjetet sociale, pranë PPNEA-s.