Menu
dh (2)

Problemet mjedisore në Shqipëri kanë fituar përmasa më të mëdha se kurrë më parë.
Për të adresuar këtë situatë, PPNEA ka zhvilluar nisma të ndryshme për të ndalur humbjen e biodiversitetit.
Mësoni më shumë rreth temave të ruajtjes të iniciuara nga PPNEA.

akt-min

Lidhja mes mjedisit dhe shoqërisë sonë njihet si një aspekt jetik për të mbrojtur ekosistemet.
Ne jemi duke punuar me komunitetet për të mbështetur veprimet që nxisin zhvillimin e qëndrueshëm dhe ruajtjen e natyrës.
Shfletoni përzgjedhjen tonë të aktiviteteve nga projektet tona në terren dhe më shumë.

perf-min

Si vullnetar i PPNEA-së, koha, talenti dhe aftësitë tuaja ndihmojnë në ruajtjen e diversitetit të jetës në vendin tonë!
Përfshirja juaj me ne mund të ndihmojë në zgjerimin e projekteve ekzistuese dhe në zhvillimin e iniciativave të reja.
Mbështetja e vullnetarëve tanë është jetike për suksesin tonë.

Iniciativat

Vizioni ynë

PPNEA po punon për të sjellë harmoni
midis natyrës dhe shoqërisë njerëzore në Shqipëri

blog

2-min
s-min
22-min
1-min
  TOP