Menu

Raporte

Mbështetje e autoriteteve të zonave të mbrojtura në rajonin ndërkufitar midis Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut në monitorimin e llojeve të rrezikuar

Preliminary assessment of human-large carnivore conflicts and associated livestock husbandry practices in the Albanian and Macedonian sides of the Prespa Basin

Raporti Vjetor 2019

IMG_0328

Vlerësimi dhe hartëzimi i habitateve ligatinore përreth liqenit të Prespës së Madhe në Shqipëri (2020)

2

Krijimi i një metodologjie për verifikimin e prerjes së pyjeve në Rajonin e Malit të Munellës (2019)

3

Vlerësimi i efektivitetit të moratoriumit të Gjuetisë në Shqipëri - Daniel Ruppert (2018)

DCIM111MEDIADJI_0505.JPG

Raporti Paraprak mbi Zonën Kyç për Biodiversitetin Karaburun - Mali i çikës (2013)

5

Raporti paraprak mbi Lagunën e Nartës, zonë kyç për biodiversitetin (2013)

DCIM109GOPROGOPR3247.JPG

Raporti paraprak mbi lagunen e butrintit, zonë kyç për biodiversitetin (2013)

7

Një manual për doganierët dhe mjekët veteriner në pikat kufitare (2017)

  TOP