Sabina Çano

Menaxher Projektesh

Sabina punon në PPNEA si koordinatore projekti që nga viti 2018 për projektin kushtuar gjitarëve detarë më të rrezikuar në Tokë, Foka Murgu Mesdhetar. Ajo po koordinon projektin në Parkun Kombëtar Detar Karaburun-Sazan. Interesat kërkimore të Sabinës nuk janë të kufizuara, ajo është gjithashtu e përfshirë në projekte që kanë të bëjnë me ruajtjen dhe vlerësimin e habitatit të bimëve, në të cilat po punohet për hartëzimin e bimëve ligatinore në zonën e Prespës.