Rreth Nesh

Qendra për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA) është një organizatë mjedisore jo qeveritare që operon në mbarë vendin, e njohur si organizata e parë mjedisore në Shqipëri. PPNEA u themelua më 5 qershor 1991 me një dekret të posaçëm të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë.

Lexo më shumë

Vizioni

Të sjellim harmoni midis natyrës dhe shoqërisë njerëzore!

Behu pjesë e jona

Vullnetar

Ndihmoni natyrën tonë duke gjetur një rol vullnetar brenda PPNEA. Si vullnetar i PPNEA, koha, talenti dhe aftësitë tuaja ndihmojnë në ruajtjen e diversitetit të jetës në vendin tonë!

Lexo më shumë

Vullnetar

Ndihmoni natyrën tonë duke gjetur një rol vullnetar brenda PPNEA. Si vullnetar i PPNEA, koha, talenti dhe aftësitë tuaja ndihmojnë në ruajtjen e diversitetit të jetës në vendin tonë!

Read More

Dhuroni

Kontributi juaj financiar mund të jetë një ndihmë e madhe për ne që të punojmë për të mbrojtur të ardhmen e mjedisit natyror në Shqipëri.
Dhuro tani

Partnerët

Falenderojmë të gjithë partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë që kanë mbështetur dhe kontribuar në nismat tona për mbrojtjen e mjedisit natyror në Shqipëri.

Shiko të gjitha

Platforma

Syri Gjelbër u lançua për herë të parë në vitin 2017 në kuadër të projektit “Rojtarët e Mjedisit – Të mbrojmë së bashku atë që na takon”. Misioni ynë është të raportojmë krimet mjedisore në të gjithë Shqipërinë dhe të ndihmojmë në ruajtjen e vlerave të mrekullueshme të biodiversitetit të vendit tonë të vogël!

Lexo më shumë

Qendra për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA), në partneritet me partnerin bullgar të BirdLife, Shoqata Bullgare për Mbrojtjen e Shpendëve (BSPB) nisi zbatimin e fazës së dytë të “Toka e Shqiponjave dhe Kështjellave” me titullin e plotë “Toka e Kështjellave dhe Shqiponjave: Menaxhimi i integruar pjesëmarrës për biodiversitetin bregdetar shqiptar”.

Lexo më shumë