Sonila Hyseni

Asistent Projektesh/ Menaxher i rrjeteve sociale

Sonila zotëron MSc. në Administrim Biznesi & Marketing nga Universiteti Europian i Tiranës. Si ambientaliste dhe adhuruese e natyrës, Sonila i është bashkuar PPNEA-s me qëllimin e mirë për të kontribuar në mirëqenien e mjedisit në Shqipëri. Ajo është aktualisht një nga menaxheret e sektorit të mediave sociale dhe PR në PPNEA dhe asiston në projektin Eastern Adriatic Monk Seal, një nga gjitarët detarë më të rrezikuar në Tokë.