Ilir Shyti

Asistent Projekti

Iliri iu bashkua PPNEA-s në vitin 2013. Ai është diplomuar si Inxhinier Pyjor, Fakulteti i Shkencave Pyjore në Universitetin Bujqësor të Tiranës dhe tani punon si asistent projekti dhe studiues i kafshëve të egra. Ai po punon për monitorimin e dy mishngrënësve të mëdhenj të Shqipërisë, rrëqebullin e Ballkanit dhe ariun e murrmë.