Loren Pyze Xhafaj

Oficere e Komunikimit dhe Marrëdhënies me Publikun

Lorena është berë pjesë e PPNEA në fillimin e vitit 2023 duke sjellë eksperiencën e saj të gjatë mediatike, 10 vjeçare, si pjesë televizioneve me të njohura në Shqipëri në rolet e ndryshme si gazetare investigative, kryeredaktore, autore dhe prezantuese e departamentit të produksionit dhe informacionit.

Edukimi i saj në Psikologji dhe eksperienca 7 vjeçare në zyrën e Organizatës së Kombeve të Bashkuara, ka influencuar në njohjen e thellë të fushave të prokurimit, financës, administratës, ligjeve dhe rregullave të organizatave ndërkombëtare të cilat ndjekin një mission madhor.

Lorena kujdeset për strategjitë e komunikimit dhe vizibilitetin në rolin e saj si Oficere Komunikimi dhe Marrëdhënie me Publikun në PPNEA.