Brezi i Gjelbërt i Ballkanit

Brezi i Gjelbërt i Ballkanit

Brezi i Gjelbërt i Ballkanit

Është pothuajse fundjavë dhe teksa koha përtej kapriçove të saj ka nisur rritjen e temperaturave, ne sugjerojmë që këto ditë të zgjidhni të eksploroni natyrën tonë të mrekullueshme!

Shikoni këtë video nga Festimi i Ditëve të Brezit të Gjelbër në Parkun Kombëtar Shebenik-Jablanicë të realizuar nga @edvin_rushitaj dhe frymëzohuni për të vizituar shtigje të reja!

👉 LINKU NË BIO

Ky aktivitet u implementua nga PPNEA dhe u financua nga Programi i Asistencës Këshillimore i Ministrisë Federale Gjermane të Mjedisit (AAP).

Postime të ngjashme