Workshop mbi kalin e qyqes

Foka e Mesdheut është lloji i vetëm brenda gjinisë Monachus. Meshkujt e rritur kanë një gjatësi prej 2,4 metrash dhe një peshë afërsisht 315 kilogramë, ndërsa femrat e rritura kanë një gjatësi prej 2,0 – 2,4 metra dhe një peshë afërsisht 300 kilogramë. Dallimet midis dy sekseve ndodhen edhe në ngjyrën e gëzofiz të tyre. Femrat ndryshojnë midis ngjyrës kafe-bezhë dhe gri-argjendi me nuanca më të lehta në bark. Meshkujt janë gri të errët ose pothuajse të zinj me një njollë të bardhë të dallueshme në bark.

Date

21 04 22
Expired!

Time

09:00 - 00:00
Destil

Location

Destil
Tirana

Organizer

PPNEA
QR Code