Fluturim për mbijetesë

“Fluturimi për Mbijetesë” është një fushatë e BirdLife International, e menaxhuar nga BirdLife Europe për të rritur ndërgjegjësimin për vrasjen e paligjshme të shpendëve në Itali, Kroaci, Qipro, Greqi, Egjipt, Liban, Bullgari dhe Hungari dhe për aktivitetet e tyre të ruajtjes për ta luftuar këtë.

PPNEA ka disa vite që zbaton fushatën e fluturimit për mbijetesë, duke ndarë histori dhe informacione të ndryshme për publikun e gjerë me qëllim që të ndërgjegjësojë ata për ruajtjen e këtyre llojeve simbolike.

Mësoni më shumë rreth Flight for Survival në: https://flightforsurvival.org/