Artikulli Korab-Koritnik

Artikulli Korab-Koritnik

Është kënaqësi të dëshmojmë që Fondacioni SAVE ka vlerësuar punën e bërë nga organizata jonë partnere Agro Eko Dibra në fuqizimin e blegtorëve në Parkun Natyror Korab-Koritnik.

👉Gjeni në linkun në BIO artikullin e plotë mbi punën e palodhur të Maksim Hajrullaj dhe Agro-Eko Dibra.

Fondacioni SAVE punon për ruajtjen e llojeve të rrallë të kafshëve në blegtori, si dhe varieteteve tradicionale të të mbjellave. Fondacioni në fjalë fokusohet gjithashtu, në nxitjen e bashkëpunimit midis organizatave, si dhe në ndalimin e erozionit gjenetik të biodiversitetit agrar.

Postime të ngjashme