Promo Porto Palermo Festival

Promo Porto Palermo Festival

PORTO PALERMO FESTIVAL

Jemi të lumtur t’iu bëjmë me dije se PPNEA do të marrë pjesë në Edicionin e Tretë të Festivalit të Porto Palermos!

Kjo nismë përfaqëson një përpjekje kolektive për mbrojtjen e mjedisit detar në Shqipëri. PPNEA do të sjellë më pranë të gjithëve çështjen e ruajtjes dhe mbrojtjes së fokës së Mesdheut, këtij lloji të rrezikuar të brigjeve të vendit.

Aktivitete të ndryshme edukuese dhe një ekspozitë plot informacione për Fokën e Mesdheut do të na shoqerojnë ditën e shtunë, më date 8 Korrik.

Siguroni vendin tuaj duke u regjistruar në linkun në bio.

Postime të ngjashme