A keni dëshirë të kontribuoni në punën që PPNEA bën për ruajtjen e natyrës shqiptare?

A keni dëshirë të kontribuoni në punën që PPNEA bën për ruajtjen e natyrës shqiptare?
Nëse na ndiqni në rrjetet tona sociale, tashmë e dini që PPNEA ka ndërmarrë nisma tejet të rëndësishme për natyrën e vendit tonë.
Puna jonë mbi ruajtjen dhe mbrojtjen e specieve të rrezikuara, ekosistemeve, nxitjen e zhvillimit të qëndrueshëm dhe rritjen e ndërgjegjësimit shoqëror, ka nevojë për ndihmën tuaj.
Mungesa e fondeve, shpeshherë na detyron të përzgjedhim midis aksioneve të nevojshme që duhen ndërmarrë, duke ulur, në këtë mënyrë, shanset për sukses.
Së bashku mund të bëjmë më tepër, jemi të bindur për këtë!
Dhuro një shumë, sado modeste, për mjedisin natyror në Shqipëri!
Kontribuo për natyrën e vendit tënd, ajo është e të gjithëve ne!
© Svetoslav Spasov – Kali i qyqes
Fëmijët duke ndërtuar shtëpiza për shpendët gjatë orëve të edukimit mjedisor
© Olsion Lama – Dhia e egër (Rupicapra rupicapra balcanica) e fotografuar gjatë monitorimit në luginën e Gashit
©Zydjon Vorpsi – Familja e lejlekut (Ciconia ciconia) në platformën e ndërtuar në luginën e Drinos nga PPNEA dhe OST
Liqeni i Prespës së Madhe
Foka e Mesdheut
Zyra jonë lokale në Prespë
©Zydjon Vorpsi – Kalorësi (Himantopus himantopus) i fotografuar gjatë inventarizimit të shpendëve folezues në lagunën e Nartës
Laguna e Nartës
Gjatë intervistave me barinjtë lokal për investigimin e helmimit të qëllimshëm
Gjatë promovimit të Parkut Natyror Korab-Koritnik me gazetarë nga Deutsche Welle
Peizazh nga Mali i Munellës
Postime të ngjashme