Bashkpunim me Universtitetin e Korces Fan Noli

Bashkpunim me Universtitetin e Korces Fan Noli

Lajme të mira!

🤝 Sapo kemi nënshkruar një marrëveshje të re bashkëpunimi mes Fakultetit Ekonomik, Fakultetit të Bujqësisë në Universitetin “Fan S. Noli” dhe PPNEA.

Qëllimi ynë është t’u ofrojmë studentëve tanë të diplomuar mundësi për praktika arsimore dhe profesionale, si dhe vizita në terren, duke bashkërenduar me stafin akademik prioritetet në kërkimin shkencor dhe promovimin e edukimit natyror 🌿.

Kjo marrëveshje përfaqëson një hap të rëndësishëm në drejtim të ndërtimit të një shoqërie të ndërgjegjshme mjedisore.

#bashkëpunim #arsim #mjedis #qëndrueshmëri.

Postime të ngjashme