Dilema e Ariut: Kosha mbeturinash me solucion piperi

Dilema e Ariut: Kosha mbeturinash me solucion piperi

Ne e adhurojmë jetën pranë natyrës, por ndonjëherë fqinjët tanë me gëzof, i ngatërrojnë mbeturinat pranë koshave të mëdhenj me një sofër të mbushur plot me shije!

Metodat tradicionale nuk po rezultonin efikase, kështu që lindi nevoja për një zgjidhje të jashtëzakonshme, për të garantuar sigurinë e njerëzve dhe ariut. Ky është dhe momenti kur lindi ideja e “Koshave të Mbeturinave me Përhapës Piperi”!

Shikoni videon dhe mësoni më shumë për këtë metodë inovative!

Falë bashkëpunimit ndërkufitar brenda projektit #TBB, katër prototipe u ndanë nga partneri grek Καλλιστώ për PPNEA në Shqipëri dhe për Macedonian Ecological Society në Maqedoni.

Postime të ngjashme