Ditët informuese për rajonin Sharr / Korab-Koritnik

Ditët informuese për rajonin Sharr / Korab-Koritnik
Dëshiron të informohesh mbi bashkëpunimin ndërkufitar për ruajtjen e natyrës dhe biodiversitetit në rajonin Korab-Koritnik / Sharr?
 
Fondacioni EuroNatur, në ditët 16-18 Dhjetor, organizon eventin online “Ditët e Informimit për Rajonin Korab-Koritnik / Sharr”. Ky event do të përfshijë prezantime nga aktorë kyç në zonë, si Administratat e Zonave të Mbrojtura, ashtu edhe organizata që punojnë për ruajtjen e natyrës dhe biodiversitetit në nivel ndërkufitar.
 
Eventi do të mundësojë përkthim simultan nga gjuha shqipe në anglisht dhe anasjelltas.
 
Për ndjekësit e eventit do të ofrohen çertifikata nga fondacioni organizues EuroNatur nëse janë të pranishëm 80% të kohës.
 
Regjistrohuni këtu.
 
Postime të ngjashme