E rëndësishme është të mbërrish në destinacion!

Nuk është shumë e rëndësishme sa kilomentra mund të bësh apo të fluturosh, çfarë vështirësish mund të kalosh gjatë rrugtimit, i lodhur apo jo – e rëndësishme është të arrish në destinacion. Odiseja e kalit të qyqes dhe shumë shpendëve të tjerë shtegtues kthehet në një fluturim për mbijetesë, plot me pengesa por që në fund duhet të mbërrijnë në destinacion, për të ardhmen. Një grup i vogël i PPNEA-së mori pjesë dhe vrapoi për 10k & 21k tek Voskopoja Trail Marathon për llojin e rrezikuar në mënyrë kritike për zhdukje, kalin e qyqes. Ata thirren për ndihmë, për rimëkëmbjen e këtij lloji flamur. Vraponi me ne tek Maratona e Tiranës më 13 Tetor! #egyptianvulture #ppnea #EgyptianVultureNewLife #PPNEA #AOS #HOS #BSPB #VCF #The Return of the Neophron BirdLife Europe and Central Asia #BashkiaTirane #MaratonaeTiranes2019 #runforvultures  
Postime të ngjashme