Foka e Mesdheut ne brigjet e Shqiperise

Foka e Mesdheut ne brigjet e Shqiperise

Foka e Mesdheut në brigjet e Shqipërisë

Të dëshmosh praninë e vazhdueshme të fokës së Mesdheut në brigjet tona është inkurajuese, por në të njëjtën kohë është shqetësusese të shohësh se si turizmi masiv apo ndërtimet pranë bregdetit po ndikojnë çdo ditë e më shumë në humbjen e habitatit të këtij lloji të rrezikuar dhe rrjedhimisht në zhdukjen e individëve të fundit të mbetur.

Në rast vrojtimi ju lutemi të raportoni pranë PPNEAs ose Administratës së Zonave të Mbrojtura në Vlorë.

Kjo video është regjistruar në ujërat e Himarës nga @himara_seas_the_day .


Postime të ngjashme