Grabitja e Zonave të Mbrojtura

Grabitja e Zonave të Mbrojtura
Trashëgimia natyrore e Shqipërisë është drejt shkatërrimit për shkak të vendimit të fundit në lidhje me Zonat e Mbrojtura. Përjashtimi i komuniteteve dhe ekspertëve nga konsultimet e bëri këtë vendim diktatorial. Sot nuk po përballemi vetëm me ruajtjen e natyrës dhe habitateve të jetës së egër, që së shpejti mund të pushojnë së ekzistuari. Pa natyrën, vetë ekzistenca jonë, mbaron. Ju mund të shikoni dokumentarin në kanalin e PPNEA në YouTube : LINK
Postime të ngjashme