MBRONI ZONAT E MBROJTURA

MBRONI ZONAT E MBROJTURA

MBRONI ZONAT E MBROJTURA

Bashkohuni me ne këtë të hënë, më 4 mars, në Destil Creative Hub ora 18:00, për një diskutim të rëndësishëm në Forumin Qytetar për Zonat e Mbrojtura.

Së fundmi, ligji për Zonat e Mbrojtura u miratua në Kuvendin e Shqipërisë duke ndikuar drejtpërdrejt në jetën tonë si qytetarë. Ky ligj synon të transformojë përgjithmonë zonat tona të mbrojtura natyrore, përfshirë parqet kombëtare, në hapësira për turizëm masiv, të mbështetur nga infrastruktura me resorte me 5 yje.

Kjo kërcënon shkatërrimin e burimeve tona të çmuara natyrore! Le të diskutojmë se si mund të kontribuojmë dhe të kuptojmë më mirë rreziqet që vijnë me këto ndryshime ligjore.

Postime të ngjashme