Hulumtimi i praktikës së helmimit në Shqipëri

Hulumtimi i praktikës së helmimit në Shqipëri
Tashmë ju keni dëgjuar mbi praktikën e helmimit dhe përse ajo përbën rrezikun kryesor ndaj popullatës së kalit të qyqes (Neophron percnopterus).
Gjatë intervistave të realizuara me barinjtë e rrethinave malore të Delvinës, ekipi ynë u shoqërua stafi i Restoration Planet, një projekt i fokusuar në përcjelljen e historive të njerëzve që luftojnë për ruajtjen e vlerave natyrore.
Ju ftojmë të ndiqni episodin në YouTube kushtuar punës që organizata jonë kryen për parandalimin e fenomenit të helmimit në Shqipëri dhe ruajtjes së popullatës së kalit të qyqes.
 
Postime të ngjashme