Në gjurmët e gjuetarëve të paligjshëm në Shqipëri

Në gjurmët e gjuetarëve të paligjshëm në Shqipëri
Megjithëse moratoriumi i gjuetisë në vendin tonë është ende në fuqi, duket sikur ky aktivitet nuk ka ndaluar kurrë. Balsamimi i llojeve të rrezikuar dhe përfshirja e jetës së egër në menu-të e restoranteve janë shembujt më të qartë për të kuptuar se gjuetia e paligjshme vazhdon të dëmtojë faunën e çmuar të vendit tonë.
 
Lexoni më tepër në revistën e Fondacionit EuroNatur mbi luftën e organizatave mjedisore kundër krimit ndaj jetës së egër në Shqipëri.
 
© PPNEA
 
© PPNEA
 
© PPNEA
Postime të ngjashme