Jetë e Re për Kalin e Qyqes – Newsletter nr. 5

Jetë e Re për Kalin e Qyqes – Newsletter nr. 5
Çfarë është bërë për kalin e qyqes (Neophron percnopterus) gjatë muajve Janar – Korrik?
 
Mësoni mbi dhjetra aksione konservuese të ndërmarra nga 20 organizata përgjatë 3 kontinentesh për ruajtjen e kësaj shkabe të rrezikuar (EN).
 
Midis të tjerave, në newsletter-in nr. 5 do të informoheni mbi:
 
📍Rrezikun e elektroshokut përgjatë territoreve të folezimit;
📍Uljen e rrezikut ndaj helmimit;
📍Adoptimin e teknikave të reja monitoruese; dhe
📍Lojën për fëmijë “Odiseja e Kalit të Qyqes”.
 
 
 
Postime të ngjashme