Kamp veror mbi kërkimin shkencor: “Pelister 2019” 8 – 13 Korrik 2019

Kamp veror mbi kërkimin shkencor: “Pelister 2019” 8 – 13 Korrik 2019
– Thirrje për aplikim – Kamp veror mbi kërkimin shkencor: “Pelister 2019” 8 – 13 Korrik 2019 Si pjesë e punës së përbashkët nëdr vitë mbi ruajtjen dhe mbrojtjen e mjedisit natyror nëpërmjet kërkimit shkencor dhe angazhimit social, anëtarët e PrespaNet (PPNEA, MES & SPP) presin aplikime nga çdo student, studiues, aktivist i mjedisit etj, nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Greqia, të aplikojnë për kampin veror mbi kërkimin shkencor Pelister 2019. Afati përfundimtar i aplikimit: 17 Qershor 2019 Formati aplikimit këtu.
Postime të ngjashme