Open call for volunteers

Open call for volunteers

Koha po mbaron!

Apliko brenda ditës së sotme për tu bërë pjesë e programit të vullnetarizimit pranë PPNEA, ku së bashku do të punojmë për të ruajtur dhe mbrojtur mjedisin natyror në Shqipëri. Vullnetarët do të angazhohen në një mori nismash, si aksione të drejtpërdrejta ruajtëse, punë advokuese, e shumë të tjera.

Nëse mendon që kjo thirrje është për TY, na dërgo një CV në adresën [email protected]. 📩

Postime të ngjashme