Pastrimi i Gjirit te Dafines

Pastrimi i Gjirit te Dafines

Sot ka më pak mbetje në Gjirin e Dafinës!

Çdo valë sjell një mundësi për të bërë një ndryshim.
Pastrimi i bregut nuk është vetëm një akt mjedisor, por një dëshmi e përkushtimit tonë për të arritur një bashkëjetesë harmonike midis natyrës dhe njeriut.

Postime të ngjashme