Posteri i premieres se dokumentarit

Posteri i premieres se dokumentarit

Premiera e film – dokumentarit “Ndaloni Aeroportin”

Aeroporti ndërkombëtar i Vlorës po ndërtohet brenda zonës së mbrojtur Vjosë-Nartë, duke shkatërruar një nga zonat më të rëndësishme natyrore bashkë me shpresën për një të ardhme të qëndrueshme. Ndërkohë, që prej fillimit, autoritetet janë pozicionuar në tjetërsimin e së vërtetës mbi këtë projekt.

“Ndaloni Aeroportin” është një film – dokumentar i cili tregon se si mungesa e transparencës në vendimmarrje rrezikon të çojë në humbjen e zonave të mbrojtura dhe jetës së egër në Shqipëri.

Ju ftojmë të gjithëve në Kinema Millenium, datë 28 Qershor, ora 19:00.

Postime të ngjashme