PRESPA Field Laboratory thirrja per aplikim

PRESPA Field Laboratory thirrja per aplikim

Biodiversiteti, ruajtja dhe mbrojtja e mjedisit natyror të Prespës, nëpërmjet edukimit mjedisor.

🗓️ 07-12 Gusht 2023, Stenje, Maqedonia e Veriut.
📝 Afati i aplikimit: E Dielë, 16 Korrik 2023.

Thirrje për të gjithë entuziastët e natyrës! Bashkohuni me ne për një mundësi të paharrueshme për të eksploruar Prespën dhe për të kontribuar në mbrojtjen e biodiversitetit, në shkollën verore “PRESPAnning”, e cila organizohet për të pestin vit rradhazi.

🔗 Për të aplikuar, plotësoni formularin e aplikimit në linkun në BIO.

Aplikuesit e zgjedhur do të njoftohen jo më vonë se data 24 korrik 2023.

Bashkohuni me ne në “PRESPAnning”!

Postime të ngjashme