PrespaNet ne nje kornize

PrespaNet ne nje kornize

🌳A jeni i apasionuar pas mbrojtjes së trashëgimisë natyrore dhe kulturore të pellgut ujë mbledhës të Prespës?

PrespaNet, një rrjet i OJQ-ve mjedisore, ndihet po njësoj!

🌿Ne besojmë se ruajtja e Prespës kërkon një përpjekje të koordinuar në të treja anët e tij. Kjo është

arsyeja pse ne kemi bashkuar forcat për të formuar një rrjet organizatash me një histori të gjatë të

punës në këtë zonë, duke përfshirë Shoqatën për Mbrojtjen e Prespës (SPP), Shoqatën Ekologjike Maqedonase (MES) dhe Qendrën për Ruajtjen dhe Mbrojtjen e Mjedisit Natyror në Shqipëri (PPNEA).

🤝Postimet tona të përbashkëta tregojnë përpjekjet tona për të mbrojtur dhe ruajtur karakterin unik të Prespës ndërkufitare, në dobi të përdorimit të qëndrueshëm nga njerëzit dhe jetës së egër.

Ndiqni seritë tona të postimeve, “PrespaNet në një kornizë”, për të mësuar më shumë rreth punës sonë dhe për mënyrat se si edhe ju mund të përfshiheni!

Postime të ngjashme