Vizite studimore ne liqenet e Prespes

Vizitë studimore në liqenet ndërkufitare të Prespës.

Javën e kaluar, PrespaNet zhvilloi një vizitë të frytshme studimore të shkëmbimit të njohurive rreth Prespës!
Ekspedita e përbashkët kishte për qëllim shfaqjen e metodologjive ekzistuese për monitorimin e shpendëve ujorë, shkëmbimin e informacionit në lidhje me aktivitetet e monitorimit në të gjithë pellgun ujë-mbledhës, duke eksploruar gjithashtu ligatinat/habitatet kallamishteve për të krijuar një kuptim të përbashkët rreth popullatave të shpendëve ujorë.

Ne të gjithë presim me padurim punën e ardhshme të përbashkët të konservimit dhe zbatimin e përvojës së fituar në praktikë!

Postime të ngjashme