A e dini se Mali i Munellës është shtëpia e rrëqebullit të Ballkanit, një nga gjitarët më të rrallë në botë?

A e dini se Mali i Munellës është shtëpia e rrëqebullit të Ballkanit, një nga gjitarët më të rrallë në botë?

Megjithatë, popullata e rrëqebullit në Shqipëri është në një situatë kritike. Vite të tëra degradimi të habitatit, varfërimit të gjahut dhe shpyllëzimit e kanë zvogëluar në mënyrë drastike numrin e tyre.

Në përpjekje për të zhbërë këto efekte të dëmshme dhe për të përmirësuar kushtet e jetesës për këto krijesa, ne po bashkëpunojmë me Roland Lleshin dhe Heinrich Böll Stiftung Tirana, për të ripyllëzuar Munellën.

Për të tretin vit radhazi, angazhohemi për:

• Një aksion ripyllëzimi vullnetar.

• Nismën e Roland-it për crowdfunding, të ardhurat e së cilës do të përdoren për blerjen e fidanëve.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni linkun: https://gofund.me/c90c610b .

Postime të ngjashme