FESTA E TRADITËS VJONA

FESTA E TRADITËS VJONA

Më 21 dhjetor, pse të mos zgjidhni të bëheni pjesë  e një eventi kulturor të pasur të Vlorës, në festën e traditës ‘VJONA’?

Grupi Vendor i Veprimit “VJONA”, në bashkëpunim me PPNEA, Heinrich Böll Stiftung Tirana dhe Bashkia Vlorë, ju fton në një festë të artizanatit lokal, pjatave tradicionale të shijshme dhe degustimeve të vajit dhe verës.

Festivali premton një shfaqje kulturore me ritmet e gjalla të muzikës, vallëzimin tradicional dhe një ekspozitë frymëzuese që shfaq aftësitë artistike të nxënësve. Është një mundësi unike për tu lidhur me zemrën e trashëgimisë kulturore të Vlorës.

Le të mblidhemi së bashku dhe të festojmë më 21 dhjetor në orën 10:00!

Ruani datën dhe bëhuni pjesë e kësaj përvoje të paharrueshme!

Postime të ngjashme