Ditelindje PPNEA

Ditelindje PPNEA

Gëzuar Ditëlindjen PPNEA!

Sot është një ditë shumë e veçantë në PPNEA, ne festojmë 32 vjetorin e organizatës sonë.
U takuam tek @antigua_caffe ku është e vendosur edhe ekspozita “The wilderness of Vjosa – Narta”, të rrethuar nga miqtë dhe vullnetarët tanë të përkushtuar, për të kremtuar këtë moment historik të jashtëzakonshëm.

PPNEA nuk do të ishte këtu ku qëndron sot pa zemrën dhe shpirtin e organizatës sonë, vullnetarët tanë të mrekullueshëm! Angazhimi i tyre i palëkundur për të mbrojtur dhe ruajtur natyrën është ajo që frymëzon misionin tonë për të ecur përpara.


Postime të ngjashme