Gëzuar festat nga PPNEA!

Gëzuar festat nga PPNEA!
Ky vit që po largohet nuk ka qenë aq i mbarë dhe i begatë për të gjithë ne, e sidomos për kauzat natyrore, të cilat në disa raste u ndërprenë për shkak të izolimit.
 
Ne kemi besim se viti i ardhshëm do të sjellë suksese të vazhdueshme dhe të gjithë ne, së bashku, do të mundemi të ndërmarrim iniciativa me vlerë për natyrën e mrekullueshme të Shqipërisë.
 
Bëhu babagjyshi i vitit të ri për mjedisin natyror dhe llojet e rrezikuar. Kryej një donacion!
 
 
Bledi, Cveta, Eljona, Iliri, Joni, Kejsi, Klaudja, Klejn, Ledi, Olsi, Sabina, Sandri dhe Xherri ju urojnë një vit sa më të mbarë!
 
Postime të ngjashme
Komente

Your email address will not be published.Required fields are marked *