SmartBirds Pro: Bëhu pjesë e grumbullimit të të dhënave mbi jetën e egër!

SmartBirds Pro: Bëhu pjesë e grumbullimit të të dhënave mbi jetën e egër!
I përshtatur edhe në gjuhën shqipe, aplikacioni SmartBirds Pro mund të përdoret nga dashamirësit e natyrës për të grumbulluar të dhëna mbi jetën egër, duke mos përjashtuar raportimin e rasteve të kërcënimit ndaj biodiversitetit.
 
Folezimi i lejlekut të zi (Ciconia nigra) në Shqipëri, i raportuar për herë të parë nga dashamirës të natyrës, anëtarë të grupit Wildlife – Albanian Photographers, është një shembull domethënës për kontributin e madh që secili prej nesh mund të japë në rritjen e njohurisë mbi jetën e egër në vendin tonë.
 
 
 
 
Shkarko aplikacionin këtu.
 
Për udhëzime mbi përdorimin, ndiq video-t për smartphone dhe desktop.
 
Postime të ngjashme