Takim Nderkufitar Shebenik-Jabllanice

Takim Nderkufitar Shebenik-Jabllanice

Ura lidhëse për Infrastrukturën e Gjelbër: Takimi Ndërkufitar Jabllanicë-Shebenik

PPNEA zhvilloi një takim të përbashkët ndërkufitar me MES dhe aktorët lokalë në zonën pilot Shebenik-Jabllanicë.
Ky takim ishte një platformë vendimtare për shkëmbimin e përvojave dhe përmirësimin e analizës së infrastrukturës së gjelbër në rajon.

I jemi mirënjohës kolegëve tanë nga MES dhe të gjithë pjesëmarrësve për diskutimet e tyre angazhuese dhe kontributet e vlefshme. Së bashku, ne kemi eksploruar mënyra për të promovuar zbatimin e infrastrukturës së gjelbër si në nivel lokal ashtu edhe përtej kufijve.

Infrastruktura e gjelbër është një komponent jetik në ndërtimin e një mjedisi të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm, duke mbështetur gjithashtu biodiversitetin. Duke integruar natyrën në peizazhet tona urbane dhe duke siguruar mbrojtjen e habitateve tona natyrore, ne mund të krijojmë një bashkëjetesë harmonike midis njerëzve dhe natyrës.

Postime të ngjashme