Tradita e riciklimit vazhdon në shkollën “9 Tetori”

Tradita e riciklimit vazhdon në shkollën “9 Tetori”
Nga një shkollë me mësues të përkushtuar e nxënës shembullorë mund të presësh veç mrekulli. E tillë është edhe iniciativa e riciklimit, e cila u nxit prej projektit të PPNEA-s “Toka e Kështjellave dhe Shqiponjave”, dhe vazhdoi nga dëshira e vullneti i stafit dhe nxënësve të kësaj shkolle.
 
Është tepër me rëndësi që brezat e rinj të ndërgjegjësohen për dëmet që plastika ushtron në mjedis. Për këtë arsye, të tilla iniciativa, jo vetëm që realizojnë qëllimin informues, por edhe rrisin përkushtimin e fëmijëve ndaj mjedisit.
 
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1469036166639985&id=538753816334896
Postime të ngjashme